Čutkovskú dolinu pre deti odomknem už o 

Príbeh karpatského obra

Ahojte!

Volám sa Čutko a som obor. Bývam v Čutkovskej doline pri Ružomberku a vlastne celú túto dolinu ľudia pomenovali po mne. Kedysi dávno, keď som sa narodil sa to tu volalo úplne inak. Žiaľ, dnes som posledným žijúcim obrom karpatského typu na svete. Ani v celom svete nás už nie je mnoho. V severnej Amerike nás preslávil môj bratranec Shrek, ktorému sa darí a založil si utešenú rodinku s princeznou Fionou.

Na severe Európy ešte žije kolónia trollov, hoci ich praotec Ymi nedávno zomrel… V Grécku žijú Kyklopovia s jedným okom, určite ich poznáte z gréckych bájí. Vyzerajú zlostne, ale inak sú celkom fajn.

V Anglicku žije Rubeus Hagrid. Stále pracuje na Rokfortskej strednej škole čarodejníckej, kde študoval aj slávny Harry Potter! Rubeus je zlatý chlap, vždy mi na Vianoce pošle pohľadnicu.

Po Himalájach sa úspešne pred dobrodruhmi a novinármi skrýva strýko Yeti. Keďže je v Himalájach stále veľká zima a veľa snehu, narástli mu na tele dlhé biele chlpy, a tak ho nik nevidí. Naposledy, keď som ho stretol v Lhase v Tibete, tak sa chcel ísť dať oholiť k holičovi, ale ten keď ho zbadal, tak sa mu v ruke zlomila britva… 🙂

Ja som do Čutkova prišiel už veľmi dávno a rád by som sa s vami skamarátil. Aby ste sa ma nebáli, cez deň chodievam vysoko do hôr a nechávam môj dom otvorený. Môžete sa tam prísť pozrieť, kľudne sa aj pohrajte s mojimi hračkami, poskáčte si na mojej posteli, nakuknite do kolísky, v ktorej ma moja mamka uspávala.

Pri odchode mi nezabudnite napísať alebo nakresliť nejaký odkaz a hodiť mi ho do schránky na bráne. Po večeroch a najmä počas zimy si ich rád pozerám a čítam. Ktovie, môžno že vám aj ja niečo napíšem…

Obria posteľ

Pellentesque mi mi, sollicitudin quis purus vitae, viverra dapibus quam. Cras in nisl lorem.

Cool Logos

Morbi sodales leo non purus adipiscing interdum. Vivamus quam dolor.

Fast Hosting

Curabitur mollis pretium arcu, vel maximus orci molestie ut. Donec eu nisi quam.

pointer

Obroco
1

za osobu

60 minút

Feature List

90 minút a lukostrelba

1

za osobu

60 minút

Feature List

90 minút a lukostrelba

1

za osobu

60 minút

Feature List

90 minút a lukostrelba

Kde ma nájdete?

Čremošná ulica, Ružomberok, Slovensko

Portfolio

Beautiful grid styled Portfolio with post filtering

Testimonials

Show off the testimonials from your clients

Our Team

Custom Team post type with animated hover content, social icons, and skill set bars

 

More Demos

Did we mention drag & drop Builder, video background, transparent header, animating background colors, progress bars, animation effects? Click on the buttons below to see more pages designed with the Builder.

Features Company Shop Software Web App Portfolio